Frutaria
Life Style

5 trende të modës të cilat para disa viteve do të na dukeshin qesharake

Në fillim të shekullit të 20-të u zhvillua shfaqja e parë e modës. Që nga ajo kohë, shfaqjet e dizajnerëve të famshëm të modës kanë vendosur trendet për të gjithë botën. Çdo epokë ka rregullat dhe kanunet e veta që, pas një kohe, shkatërrohen nga dizajnerët e rinj.

  1. Një pamje 100% lëkurë

Monokromi tashmë ka gjetur vendin midis trendeve, dhe stilistët e modës kanë vendosur të shkojnë edhe më tej. Sot, jo vetëm që është e rëndësishme të vishni një ngjyrë, por edhe një material të njejtë . Lëkura dhe lateksi dikur konsideroheshin vulgare dhe të papërshtatshme në një pamje të përditshme, por sot modelet janë duke veshur këtë material nga koka tek thembrat.

  1. Çantat e belit

Pak kohë më parë, një çantë beli shoqërohej kryesisht me punën e një shitësi. Sot, është një element i përditshëm që përdoret si nga burrat ashtu edhe nga gratë. Dizajni i këtyre çantave po ndryshon vazhdimisht dhe stilistët vazhdojnë të vijnë me metoda të reja të veshjes së tyre.

  1. Sandale me çorape

Dizajnerët e modës kanë bërë çmos për të na bërë të ndalojmë të veshim sandale me çorape për një kohë mjaft të gjatë. Por sot ata e kanë bërë atë një trend.

  1. Fustan me pantollona

Një fustan mbi pantallona? Moda e sotme thotë, “Po!”

  1. Vetëm një vath

Sot vathët mono nuk mund të shihen vetëm në pistat e modës, por edhe nëpër dyqane, që do të thotë se ky trend ka zënë vend dhe do të shfaqet së shpejti në mainstream.

Shfaq më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button