Frutaria
Music

A është Fjona Hashani një yll në rritje

Fjona Hashani është vetëm 17 vjeçare dhe jeton në Obiliq. Ajo vijon mësimet në Gjimnazin “17 Shkurti “- Obiliq në drejtimin natyror. Jeton në një familje 7 antarëshe ku askush nuk merret me muzikë, mirëpo thotë se talentin e ka
trashëguar nga e ëma e cila e kishte pasion artin e muzikën por talentin e saj nuk mundi ta shfaqte në vitet e saj të rinisë.

Fjona nisi të këndonte në shtëpi që kur ishe afërsisht 8 vjeåare, por më intensivisht nisi para tri viteve . Mësimet solo i nisi në Shkollën Profesionale të Muzikës “Amadeus” ku ende vazhdon.
 
Vazhdojë të punojë shumë, jo për faktin që pres përfitim nga muzika por që një ditë historia ime të jetë inspirim për të tjerët.
Shfaq më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button