Frutaria
PR

Heb’s Kosova

Heb’s është një restorant i ushqimit të shpejtë me pika në Prishtinë, Prizren, Gjilan, Podujevë e Arllat. Janë të specializuar në pulën e skuqur.

Fillet e para i ka filluar duke e hapur dyqanin e parë në Dhjetor të vitit 2019 në Prizren. Dashuria për ushqimin e shijshëm dhe dëshira për ta ndarë me të tjerët, ka bërë që Heb’s të shkëlqejë në prodhimin e ushqimeve me përbërës të freskët. Ata përbërës krijojnë shijen perfekte.

Prandaj, slogani ynë “Love the taste” nuk është një rastësi!

Heb’s Kosova 

Shfaq më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button