Frutaria
Lifestyle/ FashionPR

Home 108 – brendi me produkte miqësore për ambientin

Home 108 është një brend i ri në Kosovë, i cili është plotësisht i fokusuar në zgjidhje miqësore për ambientin dhe bën ofrimin e produkteve që nuk janë të dëmshme për natyrën. Duke pasur parasysh se sa e rëndësishme është sot më shumë se kurr përkujdesja për natyrën dhe gjithë gjallesat tjera,  kompanitë të cilat e bëjnë këtë pjesë të misionit të tyre ndihmojnë që me kohë mbeturinat të cilat dëmtojnë mjedisin të zvogëlohen.

Preferenca për produktet miqësore për ambientin është dukshëm në rritje, pasi që vetëdija e konsumatorëve për rëndësinë e këtyre produkteve po rritet dita ditës. Brendi Home 108 nga Prishtina, fillimisht ka filluar me ofrimin e brushave të biodegradueshme të cilat në krahasim me ato plastike nuk lënë pas mbeturina të cilat dëmtojnë natyrën. 

Shfaq më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button