Frutaria
Lajme

Karrotë moj karrotë, kush është ma e freskëta n’botë?

Karrotë moj karrotë, kush është ma e freskëta n’botë?

Karrota konsiderohet si një nga perimet më të fuqishme në botë, padyshim që karrota mund të quhet një super ushqim. Qoftë e gatuar apo e papërpunuar, kjo perime e shijshme është një pjese integrale e çdo kuzhine.

Frutaria sjell pranë konsumatorëve karrotat më të freskëta ndonjëherë, të cilat gjithashtu janë të çertifikuara nga Global G.A.P.

Benefitet e karrotës janë të shumta, ato gjithashtu përmbajnë antioksidant si dhe kimikate të prodhuara nga bimët, të cilat ndihmojnë në rregullimin e sheqerit në gjak. Ato përveç kësaj ndimojnë edhe për reduktimin e presionit të lartë të gjakut dhe sëmundjeve të zemrës.

Meqenëse mësuam kaq shumë benefite të karrotës, t’a konsumojmë sa më shumë atë, trupi juaj do t’ju falenderoj për këtë.

Shfaq më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button