Frutaria
Did you know?Selected videoTravelVideos from KosovoWorld

MADE IN KOSOVA

MadeinKosova është platformë që ka për qëllim nxitjen dhe ofrimin e lajmeve pozitive dhe trendeve që lidhin audiencën tonë me pasionet e tyre. MadeinKosova i përket komunitetit dhe gjeneratave të mediave sociale. Dinamike dhe origjinale, kjo platformë ju sjell përmbajte që synon të sjellë një ndryshim pozitiv. Ne jemi një komunitet i krijuesve dhe kuratorëve me misionin për të tërhequr vëmendjen ndaj lëvizjeve kulturore në botën digjitale. 

Cdo ditë ju sjellim ngjarjet dhe lajmet më të mira nga vendi, rajoni dhe bota, sepse cdo ditë ndodhin me mijëra ngjarje të cilat na mbushin me energji pozitive, shpresë dhe të qeshura me lot. 

Shfaq më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button