Frutaria
PR

Meridian Express

Meridian Express, është themeluar në tetor të vitit 2012, si rrjet i dyqaneve të lagjes ku jemi prezent në tetë qytetet kryesore të Kosovës.

Me moton n’derë të shtepisë” qëllimi ynë është shërbimi i  konsumatorëve  tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produktet më të freskëta, një ambient shumë të këndshëm për blerje si dhe shërbim shumë miqësorë ndaj secilit konsumatorë.

Fillimi i rrugëtimit të Meridian Express ka shfaqur një inovacion në treg, e që deri më tani ka 41 pika në 8 qytete të Kosovës: Prishtinë, Fushë Kosovë, Mitrovicë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, dhe Gjakovë. Zgjerimi i saj dhe shërbimi kualitativ ka bërë që të jetë zgjedhja dhe përgjigjja e parë e çdo konsumatori.

Shfaq më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button