Frutaria
Lifestyle/ FashionTrending News

Ngjyra që do ta freskojë garderobën tuaj!

Stili veror i veshjes shpeshherë vjen me ngjyra më të ndezura dhe eksperimentale. Njëra nga ngjyrat më të papritura, por në modë është në fakt ngjyra portokalli! Qoftë si pjesë kryesore e veshjes ose si aksesuar, ngjyra portokalli ka shumë përdorime dhe i jep një shije moderne garderobës tuaj. Kemi kompiluar një galeri me ide të ndryshme të aplikimit të kësaj ngjyre në veshjet tuaja- shihni fotot në vijim.

Shfaq më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button