Frutaria
Marketing Content

Printo dhe ngjyros ilustrimet nga artisti Berat Hasani

Së fundmi, artisti nga Prishtina Berat Hasani ka bërë disa ilustrime të qyteteve të ndryshme të Kosovës. Ai ka ftuar prindërit që kanë mundësi t’i printojnë këto ilustrime t’ua japin fëmijëve të tyre si aktivitet për ngjyrosje gjatë këtyre ditëve të karantinës. Këto ilustrime mund t’i gjeni edhe në llogarinë e tij në Facebook.

Përndryshe disa nga benefitet që aktiviteti i ngjyrosjes sjellë tek fëmijët janë:

  1. Përmirëson aftësitë motorike
  2. I përgatit ata për shkollë
  3. Stimulon kreativitetin
  4. Kontribon në drejtëshkrim më të mirë
  5. Përmirëson në përqendrim
  6. Shton vetëbesimin 

 

Shfaq më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button