Frutaria
Breaking NewsDid you know?LajmeTrending News

QKUK është mirënjohës për donacioni e Coca Cola HBC Kosova gjatë pandemisë COVID-19

Që nga fillimi i pandemisë së shkaktuar nga virusi COVID-19, Coca Cola HBC Kosova ka përqendruar të gjitha aktivitetet për të ndihmuar komunitetet në nevojë në tërë Kosovën. Për shkak se mirëqenia e të gjithëve është prioriteti kryesor, Coca Cola HBC Kosova dhe QKUK vazhdojnë të bashkëpunojë ngushtë për të ofruar shërbimet e tyre në mënyrë të sigurt dhe të koordinojë aktivitetet me partnerë në mënyrë që ndihma të arrijë tek të gjithë ata që kanë nevojë.

 

QKUK është mirënjohës për të gjithë që punojnë pa u lodhur për t’u ndihmuar atyre që u shërbejmë. Coca-Cola ka qenë një nga përkrahësit dhe partnerët e QKUK gjatë kësaj krize dhe ka ofruar mbështetje me dhurimin e ujit dhe lëngjeve për të ndihmuar përpjekjet e QKUK gjatë pandemisë Covid-19. Duke dhuruar lëngje, Coca Cola është duke u përpjekur tua bëjnë ditët e tyre pak më të lehta dhe deri më tani kemi dhuruar 3,000l të produkteve për punëtorët mjekësorë, vullnetarët dhe qytetarët në nevojë.

Shfaq më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button