Frutaria
Breaking NewsLajmeTrending News

Real Madrid C.F. po vjen në Kosovë!

Për herë të parë në Kosovë, Real Madrid Foundation Clinic sjell trajnerët e akademisë së klubit mbretëror për zbulimin dhe zhvillimin e talentëve të rinj të grupmoshave të ndryshme. Mundësi ideale për të shkëmbyer dhe avancuar në njohuritë, aftësitë dhe metodat e futbollit profesional.
 
5 ditët më të paharruara të jetës suaj krijohen këtu, andaj rezervoni datat 19-23 korrik!

 
Së shpejti hapen aplikimet… 
 
 
Shfaq më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button