Frutaria
Life Style

Shikoni se si 11 vjeçari thyen rekordin e skejtborderit Tony Hawk

11 vjeçari brazilian Gui Khury ka bërë histori dhe është bërë skejtborderi i parë që  ka realizuar një rrotullim prej 1080 shkallësh në një rampë vertikale. 11 vjeçari ka thyer rekordin e mëparshëm të rrotullimit 900 shkallë të Tony Hawk, i cili u arrit në vitin 1999.

Khury ekzekutoi 1080-shkallëshin, që janë tre rrotullime të plota, disa ditë më parë. Babai i tij pranon se pandemia e koronavirusit i ka dhënë djalit të tij shumë kohë për t’u ushtruar.

“Izolimi gjatë pandemisë e ndihmoi sepse ai filloi të ketë më shumë kohë për t’u trajnuar. Tani ai është në shtëpi më shumë, ai ha më mirë dhe mund të përqëndrohet më shumë.”

Shfaq më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button