Frutaria
PR

SPAR

SPAR KOSOVA është e përkushtuar që me ndershmëri, transparencë, standard të lartë profesional, përgjegjësi shoqërore dhe punë ekipore të garantoj përvojën e re në blerje për konsumatorët e vet.

Në çka besojmë ne

Duke qenë të njohur ndërkombëtarisht dhe me standarde të para-caktuara nga niveli qëndror me bazë në Holandë, punonjësit e kompanisë janë konsiderata e parë në të bërit biznes, andaj trajtimi dhe zhvillimi i tyre luan rol kyq në të arriturat e rezultateve të mira në vazhdimësi. Ne besojmë në raporte të hapura dhe transparente ndërmjet punonjësve dhe me partnerë e konsumatorë.

Imazhi ynë

Pikat shitëse tona duken sipas standardeve mbi pastërtinë dhe rregullin si jashtë ashtu edhe brenda tyre me moton “pastro menjëherë nëse gjen parregullësi”. Të gjithë punonjësit, pa dallim, do të duhet të jenë ambasadorë të misionit, vizionit dhe vlerave tona duke transmetuar në praktikë çasjen serioze dhe transparente për freskinë e produkteve, cilësinë e lartë që brendi ynë ka, llojllojshmërinë dhe shërbimin e kujdesin e përsosur ndaj konsumatorëve. Kjo duket si në paraqitje ashtu edhe në qëndrimin e punonjësve tanë në raport me të tjerët.

Shfaq më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button