Frutaria
Breaking NewsLajmeTrending News

Trajnohu si kampionë!

Trajnohu si kampionë!

Real Madrid Foundation Clinics ofron mundësinë unike dhe emocionuese për të përjetuar trajnime të specializuara të futbollit, duke sjellë trajnerët e tyre ekspertë të UEFA-s të zgjedhur nga Akademia e ekipit më të suksesshëm të futbollit në botë për t’ju ndihmuar të përmirësoni aftësitë tuaja të futbollit.

Të jesh pjesë e kampeve të stërvitjes dhe aktiviteteve të kryera nga Fondacioni Real Madrid shkon shumë më përtej sportit. I gjithë entuziazmi dhe përpjekja nga pjesëmarrësit është përkthyer në mundësi të ardhshme për grupe të tjera më të margjinalizuara të fëmijëve përmes projekteve sociale.

Regjistrohu në: https://frmclinicskosovo.com/

Shfaq më shumë

Artikuj të ngjajshëm

Back to top button